Deelnemers

Even voorstellen - de deelnemers aan Rotary Wheels Eindhoven, binnenkort allemaal op weg naar the Gambia! 

Team "Rotary Wheels Eindhoven 1" (Rood)

Paul van den BoomPaul van den Boom Paul van den Boom is de nestor van de rijders en de absolute Afrika-kenner van het team. Al vele malen bezocht hij als tandarts van Rotary Docters Nederland Kenia. Drijvende kracht achter de Dental Clinic en het Jeep Line project aldaar waarmee we zorg dichterbij de mensen brengen. Bevlogen maar bedachtzaam. Eugenie van de BoomEugenie van de Boom Eugenie van den Boom is een vrolijke, kleurrijke noot. Multi inzetbaar. Toeverlaat bij stijve pijnlijke spieren en ander ongemak, zeker na 7000 km. Is bereid via de zendkastjes de "arbeidsvitaminen" te verzorgen.

Team "Rotary Wheels Eindhoven 2" (Grijs)

Jan-Pieter DrostJan-Pieter Drost Jan-Pieter Drost neemt elke uitdaging aan, en heeft zo al veel ervaring met auto of motor in Afrika. Daarnaast heeft hij veel verstand van auto’s en pech onderweg. Eerste lijn sleutelen mag dan ook geen probleem zijn bij pech onderweg. Natuurlijk vanuit zijn vakgebied verantwoordelijk voor de risico’s en verzekeringen. Peter VeltmanPeter Veltman Peter Veltman houdt van avontuur en is regelmatig op weg met auto en motor. Het gebied tussen Duitsland en Istanboel is hem niet vreemd. In het verleden oldtimer gereden dus kan redelijk sleutelen. Een goede aanvulling voor het team. Verder is bouw en techniek zijn vakgebied.

Team "Rotary Wheels Eindhoven 3" (Two-Tone)

Joep BazelmansJoep Bazelmans Joep Bazelmans.

Was tot voor kort solist in dit illustere gezelschap, (wel handig voor die medechallengers die eens wat andere praat willen). 

Harry VerhoevenHarry Verhoeven Harry Verhoeven is ongetwijfeld de meest creatieve geest onder de deelnemers. Weet als oprichter van de bouw educatie groep als geen ander wat er bij de bouw van een centrum komt kijken. Heeft verschillende verschijningsvormen.

Team "Rotary Wheels Eindhoven 4" (Silver)

Peter KoppensPeter Koppens Peter maakte de avontuurlijke rit al eerder in 2007 en enthousiasmeerde zijn Rotary-vrienden voor dit mooie doel. Vanuit zijn brede interesse een spin in het web. Komt als avonturier snel tot beslissingen en binnen het team onder andere verantwoordelijk voor het aanschaffen van de auto’s. Dat natuurlijk samen met Jan-Pieter. Ook alle zaken rondom inentingen en grensoverschrijdingen vallen binnen zijn takenpakket. Line KoppensLine Koppens Line Koppens, al 30 jaar Peter’s zorgzame levenspartner. Zij is de vrouw van het overzicht en de organisatie, ziet waar de gaten vallen en fietst ze tijdig dicht. Zij is de gastvrouw en de motor achter onze fund-raising barbecue op maandag 6 juni. Haar visie en praktische kennis op de mens en zijn voeding zal ons onderweg zeker door de moeilijke momenten heen halen.

Team "Rotary Wheels Eindhoven 5" (Grijs)

Joke KoekJoke Koek Joke Koek, inmiddels voorzitter van de Rotaryclub Eindhoven. Als een van de initiatiefneemsters staat zij aan de basis van Rotary Eindhoven op weg naar Gambia. Enthousiast tot in het diepst van haar vezels staat ze haar mannetje tussen de heren. Houdt het overzicht over alle verschillende activiteiten binnen het team. Boudewijn SluijkBoudewijn Sluijk Boudewijn Sluijk, Joke's man, steun en toeverlaat. Heeft lang geleden diverse oude auto's aan de gang gekregen en gehouden. Wil graag dat alle voertuigen in the Gambia aankomen, want alleen dan kunnen we ons goede doel ondersteunen. Hoopt zijn sleutelervaring wat te kunnen oppoetsen. Webmaster van de site.