Sponsoring van ons project

We hebben een aantal mogelijkheden waarmee U ons project kunt sponsoren. Recentelijk hebben we ook de mogelijkheid van het kopen van papieren bakstenen toegevoegd, waarmee U voor slechts € 20,- al een vierkante meter van het Seyone Community Center kunt bijdragen. Om er zeker van te zijn dat alle sponsorgelden goed terecht zullen komen gaan wij deze ter plekke samen met de projectleider Ebrima Badjie besteden aan bouwmaterialen.

U kunt Uw bijdrage overmaken op rekening 12.94.58.104 t.n.v. RC Eindhoven. 

 

De Ster-Sponsors

  DESTIL B.V.DESTIL B.V.  ReklatexReklatex 

BrabavastBrabavast

Doordachte Afbouw TotaalconceptenDoordachte Afbouw Totaalconcepten  Verhoef Glas&VerfVerhoef Glas&Verf ROC EindhovenROC Eindhoven 
Groenen GroepGroenen Groep Hurks bouwHurks bouw Huybregts-RelouHuybregts-Relou ABN-AMROABN-AMRO
Bazelmans AVRBazelmans AVR  Peka KroefPeka Kroef  Heras - Buitengewoon beveiligdHeras - Buitengewoon beveiligd  Rotary Club EindhovenRotary Club Eindhoven

Wij bieden onze sponsors en begunstigers de mogelijkheid een reclamesticker op één of meerdere voertuigen te plaatsen. We kennen de volgende sponsorcategoriën:

Overzicht van onze sponsors

Rotary Club Eindhoven CentrumRotary Club Eindhoven Centrum

Rotary club Eindhoven (Centrum)

Rotaryclub Eindhoven (Centrum) ondersteunt de bouw van een multifunctioneel centrum in Seyone met een royale gift uit het Community fonds.

Onze vrienden - bijdrage aan de BBQ op 6 juni bij Peter en Line.

Of een m2 bakstenen.

Onze vrienden op de BBQ

Ruim 70 mensen hebben een uiterst gezellige avond gehad tijdens de fondsenwervings barbecue op 6 juni. De opbrengst was boven verwachting. 

DESTIL B.V.DESTIL B.V.

DESTIL B.V. - voor bouw en industrie sinds 1865

DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw.

Kiezen voor DESTIL is kiezen voor de meerwaarde van een modern partnership. Hier bent u verzekerd van merkonafhankelijke adviezen, kostenbesparing, one-stop-shopping en efficiency.

 ReklatexReklatex

Reklatex

U kan bij Reklatex BV terecht voor levering, bedrukken en borduren van T-shirts, sweaters, caps, bedrijfskleding, horecakleding, veiligheidskleding, paraplu's, banners, vlaggen,... en alle relatiegeschenken. Reklatex BV heeft een eigen ontwerpafdeling, zodat met onze klanten rechtstreeks besproken kan worden hoe het ontwerp best aan te leveren.

Prioriteit was en is nog steeds: klanten moeten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen als zij Reklatex een bezoek brengen. 

 Verhoef Glas & VerfVerhoef Glas & Verf

Verhoef Schilders & Glas

Verhoef is een krachtig en flexibel allround schilders- en glaszettersbedrijf met meer dan 180 gespecialiseerde vakmensen. We zijn actief in heel Nederland in de markt van nieuwbouw, renovatie, herinrichting en onderhoud van vastgoed. Behalve in schilderwerk is Verhoef specialist in montage van middelgrote en grote glas-projecten. Ook met behangen is Verhoef niet vreemd. Met deze disciplines bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland binnen de sectoren bouw en projectontwikkeling, zorg en onderwijs, overheid, bedrijfsleven en retail.

 Groenen GroepGroenen Groep

Groenen Groep

 Hurks bouwHurks bouw

Hurks Bouw

Hurks geeft met visie en gevoel en in constante dialoog met de omgeving vorm aan ruimtes waarin mensen veilig en efficiënt, prettig en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Met zorgvuldige aandacht voor het milieu, open oor en oog voor maatschappelijke vraagstukken en alle ruimte biedend aan de eigen werknemers. Ieder mens heeft zijn dromen, verlangens en ideeën. Vastomlijnde of nog vage beelden die hij vanuit persoonlijke visie tracht vorm te geven. Met passie en volharding, gebruikmakend van zijn kennis en ervaring, zijn talenten en creativiteit. Hij probeert, leert, realiseert ... een leven lang. Een continu proces, aangedreven door een onuitputtelijke krachtbron: het waarmaken van ambitie.

 Bazelmans AVRBazelmans AVR

Bazelmans AVR

Een presentatie die de juiste impact heeft en een blijvende indruk achterlaat? Dat is een soepele en onberispelijke presentatie waarin alles klopt, alles werkt en alles loopt zoals het hoort. Met techniek die geen ruis oplevert, maar uw boodschap vlekkeloos onderstreept.  Bazelmans AVR is compleet in pakket en dienstverlening. Maar onze kracht zit niet in complete techniek alleen. Juist met onze adviezen en onvermoeibare ondersteuning zetten we de puntjes op de i. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u als geen ander raad geven. Over locaties, presentatietechnieken, draaiboeken en alle andere facetten van een presentatie die - naar gelang uw wensen - kleurrijk, ontroerend, stemmig of imponerend moet worden.

 

 ROC EindhovenROC Eindhoven

ROC Eindhoven

ROC Eindhoven heeft de maatschappelijke opdracht om studenten op te leiden en te kwalificeren. Met zijn 20 scholen zorgt ROC Eindhoven voor een breed aanbod aan middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en voortgezet onderwijs. Iedereen die wil leren is welkom bij ROC Eindhoven. ROC Eindhoven leidt op voor een beroep, een vervolgopleiding, of een eerste stap als ingeburgerde medelander.

 
Huybregts-RelouHuybregts-Relou

Huybregts-Relou B.V.

Huybregts Relou is uw betrouwbare partner op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. 
Dit blijkt onder andere uit haar ISO 9001 en VCA** certificering. Eveneens is Huybregts Relou aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. Hamer Hoogheuvel is uw aanspreekpunt als het gaat om particuliere woningbouw en Huybregts Systeembouw waar het gaat om prefabbouw, optoppen en servicebouw.

ABN-AMROABN-AMRO

ABN-AMRO

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in de volgende kernwaarden: vertrouwd, deskundig en ambitieus. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen. Binnen dit raamwerk van waarden vallen bijvoorbeeld een actief beleid omtrent duurzaam ondernemen, een toegankelijke dienstverlening en actieve sponsoring van sport- en andere evenementen.

Peka KroefPeka Kroef

PEKA KROEF B.V. - Reliability, Inventiveness, Flexibility

Reliability, Inventiveness, Flexibility: de sleutelwoorden van Peka Kroef B.V. Deze Nederlandse onderneming, ontstaan uit de groothandel van grondlegger Piet Kroef, is opgericht in 1970.

Aanvankelijk hield het bedrijf zich uitsluitend bezig met de productie van geschilde aardappelen voor grootkeukenbedrijven en gekookte aardappelen voor de salade-industrie.

Deze laatste activiteit vormde de basis voor de latere expansie met vacüum verpakte aardappel- en groente producten.

Daarnaast levert Peka Kroef B.V. onder de merknaam PEKA en PEKA Freshline een uitgebreid assortiment aardappelproducten aan AGF-handel, horeca, catering en grootkeukens.

Budels bier: sponsor van de fondsenwervings BBQBudels bier: sponsor van de fondsenwervings BBQ

Budels - mijn bier is mijn vrijheid.

De Budelse Brouwerij B.V., gevestigd in het centrum van Budel, is een zelfstandige familiebrouwerij. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen we onze bieren naar eigen smaak en inzicht brouwen. Een vrijheid waar we trots op zijn. Het resultaat? Een assortiment bieren dat uitblinkt door een grote verscheidenheid en een verrassende smaak. Een genot voor iedere bierliefhebber.

Samen met onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers werken wij volgens de normen en waarden die al meer dan 140 jaar in ons familiebedrijf worden gehanteerd. Wij hebben aandacht voor de omgeving waarin wij leven. Wij kiezen voor de beste mout- en hop soorten, zo mogelijk van biologisch teelt.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze benadering is persoonlijk, eerlijk en direct. Dankzij deze manier van werken, bieden wij de kwaliteit die U verdient.

 

Heras - Buitengewoon beveiligdHeras - Buitengewoon beveiligd

Heras - Buitengewoon beveiligd

Heras is dé specialist op het gebied van totale buitenbeveiliging. Wij ontwikkelen,  verkopen, installeren en onderhouden integrale beveiligingsconcepten voor bedrijven, instellingen en overheden in Nederland. Totaaloplossingen, met kwalitatief zeer hoogwaardige producten en systemen en uitstekende 24/7 service.

 

Doordachte Afbouw TotaalconceptenDoordachte Afbouw Totaalconcepten

Doordachte Afbouw Totaalconcepten

DAT staat voor ‘Doordachte Afbouw Totaalconcepten’. Een belofte die we elke dag gaan waarmaken. In elke sector. Met een zeer betrokken team van mensen, die elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Zodat we snel kunnen schakelen en elke uitdaging die u op ons bordje legt vol vertrouwen aan durven te pakken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de afbouw zijn we overal op voorbereid en is er niets dat we over het hoofd zien.

Dat is wel zo prettig voor u, want u wilt zich tenslotte 100% op uw dagelijkse werk concentreren. U wilt geen ingewikkelde processen of hoofdpijnprojecten. Inderdaad: DAT is zorgeloos. Als je met elkaar iets bouwt, is het van groot belang dat de wensen, verwachtingen en de realisatie hiervan gelijk met elkaar opgaan. Iedere opdracht - groot en klein - die u overweegt bij ons neer te leggen, kunnen wij in 5 overzichtelijke stappen voor u realiseren: Intake, Analyse, Advisering, Realisatie & Evaluatie. Vanaf het horen van uw vraag tot de ‘turnkey’ oplevering, staan wij voor u klaar! 

ETF groepETF groep

ETF groep

De ETF groep bestaat uit ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems, in 2011 bestaan wij 60 jaar. Beide merken zijn wereldwijd actief.

ETF Machinefabriek bouwt en ontwikkeld vooral verwerkingsmachines voor de vloerbedekkingsindustrie, maar bouwt ook speciaal machines voor meten, snijden af- en opwikkelen, verpakken en interne logistiek voor diverse andere markten, zoals folie, lood. Klanten zijn o.a.: Desso, Balta, Domo, Condor, Betap, Carpetright

ETF ride systems ontwerpt en bouwt attracties voor pretparken, musea e.d. Het betreft hier, meestal interactieve,  familie rides die via rail of inductief geleid c.q. gestuurd worden. Alle voertuigen zijn gecontroleerd aangedreven en bedoeld voor een publiek van 3 tot 80+ jaar. Klanten zijn o.a.: Phantasialand, Europa-Park, Parc Asterix, Futuroscope, Continium, Walibi Wavre 

LeanTeam QRMLeanTeam QRM

LeanTeam verbetert bedrijfsprocessen op basis van QRM en Lean.

Snel reagerende bedrijven maken het verschil in de huidige turbulente markten. Door de QRM aanpak gaat uw bedrijf veel sneller reageren op veranderingen in de markt. Leanteam is hierin al jaren de bewezen specialist. U blijft belangrijke stappen voor. Doordat u snel kunt reageren verspilt uw bedrijf veel minder energie en geld. Op alle gebieden. De QRM aanpak leert u wat de echte waarde van doorlooptijd is. Leanteam leert u en uw bedrijf het verschil te maken in de markt.

 

2connect-IT voor alle communicatie & IT infrastructuur2connect-IT voor alle communicatie & IT infrastructuur

2connect-IT

2connect-IT, specialized for more than 10 years in mobile and fixed satellite communication systems is the leading state-of-the-art satellite communication solutions provider for customers like Netherlands Defense, Netherlands and Belgium major Broadcasters and many customers in the Aid, First Response and Utility markets.

Our solutions vary from small handheld satellite terminals using compression software for efficient email correspondence or internet access to compact transportable systems for quick deployment bringing breaking news high quality video to the newsroom or providing a continuing situation awareness to the central command post from anywhere in the world.

Autobedrijf J.Janssen, Nuenen voor stalling & preparatie voertuigenAutobedrijf J.Janssen, Nuenen voor stalling & preparatie voertuigen

J.Janssen Autobedrijven

Uw dealer voor Dacia, Renault, Peugeot en Nissan in Zuid-Oost Nederland. Met vestigingen in Helmond, Nuenen, Gerwen en Venlo zijn wij U graag van dienst met een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte auto's. Onze service wordt door onze klanten veel geroemd.

Voor je het weet ben je verkocht!

De deelnemers aan de rally 

De deelnemers aan de rally

Paul & Eugenie, Peter en Line, Jan-Pieter en Peter, Joep en Harrie en Joke en Boudewijn zullen ervoor zorgen dat Uw goede giften te bestemder plekke aankomen.

 Studio EyckehorstStudio Eyckehorst

Studio Eyckehorst

Wat kunst is, het maken en het nut ervan, is in vele vormen gedefinieerd. De mening hierover wordt ook bepaald door de periode en de plaats waarin de kunst een rol speelt. “Een ding is zeker, kunst moet zijn tijd vertegenwoordigen. Een goed kunstenaar voelt de tijdsgeest aan, al dan niet bewust, of geeft mede richting aan die tijdsgeest”, aldus beeldend kunstenaar Harry Verhoeven uit Bergeijk, een markante persoonlijkheid die ‘geleefd’ wordt door de kunst en mede inhoud geeft aan studio “Eyckehorst”.

 PullmanPullman

Pullman Hotel Cocagne Eindhoven

Dit zakenhotel heeft 277 kamers en 43 appartementen. Pullman Eindhoven Cocagne ligt in het centrum van Eindhoven, dicht bij het centraal station en het internationale vliegveld. Het hotel beschikt over een brasserie, bar, fitnesscentrum, binnenzwembad enschoonheidssalon. Tevens beschikt ons hotel over 23 multifunctionele vergaderruimten voor al uw vergaderingen en conferenties. Draadloos internet is in het hele hotel beschikbaar. Pullman Eindhoven Cocagne is volledig ingericht voor niet-rokers.

Begunstigers van Seyone

Gert & CorienGert & Corien

Gert Hengeveld en Corien Benneker

Vrienden van Joke en Boudewijn, tot voor kort woonachtig in Namibie en in hun hart voor altijd met Afrika verbonden.

 Prof. Dr. Ir. Kees TeerProf. Dr. Ir. Kees Teer

Kees Teer

Kees Teer is een enthousiaste Rotarian die dit project een zeer warm hart toedraagt

 

Harry van Lieshout, Riethoven

Een vriend van Joke en Boudewijn, weet alles over het bouwen van grote projecten.

 

 Ans Veltman, Dordrecht

De zus van Peter "Peer" Veltman. Reist in gedachten met hem mee.

 

 Vreek en Marijke Krepel, Nuenen

 De ScheidingsplannerDe Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner is een financieel deskundige die is gespecialiseerd in echtscheidingen. De Scheidingsplanner is gediplomeerd en/of gecertificeerd financieel planner met bijscholing op juridisch gebied. Een financieel planner is de specialist om uw persoonlijke financiële situatie in kaart te brengen. 

 van den Boom transportvan den Boom transport

 van den Boom transport, Weert

Met een wagenpark van 25 eenheden is Van den Boom Transport dagelijks onderweg om deze producten zorgvuldig en snel op de plaats van bestemming te krijgen.Hiervoor is het overgrote deel van onze wagens voorzien van een autolaadkraan, zodat de lading desgewenst zelf geladen en gelost kan worden

 Piet Heijl AutomaterialenPiet Heijl Automaterialen

 Piet Heijl Automaterialen, Beek en Donk

 BavariaBavaria

 Bavaria, Lieshout

Kemps & Maas FysiotherapieKemps & Maas Fysiotherapie

Kemps & Maas (sport)fysiotherapie

Dorpsstraat 5737GC, Lieshout

 Jan Post - Blij begunstiger te zijnJan Post - Blij begunstiger te zijn

Jan Post

 Vincent BrenninkmeijerVincent Brenninkmeijer

Vincent Brenninkmeijer

Krommenakker 16, 5672 PK Nuenen heeft ons geholpen met het vullen van de medicijnkist.

 IMG_0538IMG_0538

Frank & Nanette van Waes

Hebben het Seyone multi-functional center met een Singer Naaimachine verrijkt

 

Fam. Sikkens & de Rooij

 

Annemieke en Ad de Wit, Esch

 Hendriks OssHendriks Oss

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks streeft naar een hoogwaardig en prettig leefklimaat met structureel lagere lasten. We geven hier concreet vorm aan door op een transparante wijze de interactie tussen de belanghebbende partijen te organiseren. De uitkomst is een optimaal proces met een hoge kwaliteit product voor een eerlijke prijs.

 

 

Overzicht van de vrienden van Seyone:

 Carlo & Annette Jacobs, Veldhoven  Marc Houben  Joost Meijs 
 Hendrik & Annet Bouwmans  Niek Kaan  Willem Jan Withagen
 Familie C.A. Koek, Haarlem  Warner Philips  Ton Schurgers
 Cees & Aukje Oostdijk, Bergeijk  Paul Knaapen  Hein van der Reijden
 Joost Smits & zijn hond Ike  Frans van de Put  Carine Arts
 Gabrielle van Rooij  Inge Bakker  Jan de Ruijter
 Thomas Andriessen  Ivo Blanken  Anita van der Goor
 Eric Duffhuis & zijn zoon & vogels  Leo van der Zandt  Herman Bouma

 Maurice Leltz, Eindhoven

 Frank van Waes  Martin Ketelaars
 Vincent Brenninkmeijer  Jan van der Linden  Joeske Drost
 Arnoud & Ariane Sluijk  Noud & Rina van der Ven-Kerkhofs  Hr. & Mevr. Kremers-Drost
 Mevr. Bazelmans    
     

 Theo Teunissen Hoveniersbedrijf,  Lieshout

Archimedes Zekerheid AssuradeurenArchimedes Zekerheid Assuradeuren

 

 

 

 

 

 Uw naam had hier kunnen staan